Ara toca emprendre!

Posted: gener 20, 2011 in Emprenedors, Empresa, Uncategorized
Etiquetes: , , ,

Època de crisi,  d’atur creixent  i d’inflació: Toca apretar-se el cinturó o buscar noves oportunitats?

Barcelona Activa, una organització de l’Ajuntament de Barcelona que assessora  als emprendedors novells a crear la seva pròpia empresa,  pensa que el que fa falta precisament és emprendre i aprendre a crear-se les pròpies oportunitats. Darrera la premísa “Un final pot ser el principi d’una gran empresa”, Barcelona activa aposta per les idees innovadores i amb sentit de futur.

Mitjançant un estudiat programa d’assessorament i guia per plasmar la idea en  projecte, l’organització ajuda la creació i al desenvolupament de la viabilitat de les empreses. A més a més informa als emprendedors sobre la sol·licitud de subvencions i altres ajudes estatals, així com a portar la comptabilitat i la gestió de l’empresa.

L’iniciativa emprendedora és un motor d’activitat i ocupació molt potent. Per aquesta raó des del Centre Iniciativa Emprendedora de Barcelona Activa s’estimulen els projectes empreserials innovadors facilitant-los les eines per transformar les idees en empreses reals. Val a dir que aquesta organització acompanya cada any més de 1000 projectes dels quals entre el 50 i el 60 % generen de mitja 2,4 llocs de treball.

Així doncs, t’apuntes a crear una nova empresa?

Neus Armengol Calsina

Comentaris
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Barcelona Activa, bcnempren. bcnempren said: Qui s'atreveix a crear una empresa? Opina a https://bcnempren.wordpress.com/2011/01/20/ara-toca-emprendre/ @barcelonactiva #UPFPeriodisme […]

Deixa un comentari