Descobrint ClicAd

Posted: febrer 2, 2011 in Emprenedors, Empresa, Marketing
Etiquetes: , , , , , ,

BCNemprèn descobreix ClicAd: una nova agència de marketing online que s’està acabant de perfilar per sortir al mercat. Joves, emprenedors i amb ganes de fer-se un lloc en el biaix que existeix actualment en el marketing espanyol a Internet. Ens donen consells i queixes del panorama actual però, sobretot, molts ànims per tots aquells joves amb algun projecte interessant i innovador que dur a terme.

Laura Calvet Romero

Anuncis
Comentaris
  1. Andrea ha dit:

    m’agrada que la recomanació de després del vídeo sigui Los Hombres de Paco, associació d’idees de You Tube una mica estranya…, però molt bona entrevista!

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Marc González and bcnempren, bcnempren. bcnempren said: Voleu conèixer @clicad ? https://bcnempren.wordpress.com/2011/02/02/descobrint-clicad/ feu un cop d'ull a l'entrevista! #emprenedors […]

  3. xavolo ha dit:

    Molt bé l’entrevista! Només fer un comentari sobre el tema de subvencions, ajuts, microcrèdits etc etc etc Crec que es tracta el tema una mica massa a la lleugera, com si fos una injustícia molt gran que el govern no et dongui 5.000, 10.000, 20.000 euros per començar el teu projecte. Tothom quan té una idea, un projecte per empendre, creu que no pot fallar i que tot ha d’anar molt bé. Això no és el que passa a la vida real. Imagineu que es van regalant calers a tothom qui els demana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s